Puur Produkties, tekent voor smaak

Puur Produkties steunt Mentelity Foundation

Full service cateraar Puur Produkties verbindt haar naam aan de Mentelity Foundation van snowboardster Bibian Mentel. Bibian heeft vorige week goud gewonnen op de Paralympics in Sotsji. Met haar foundation wil ze jonge sporters met een lichamelijke beperking steunen in het verleggen van grenzen op sportgebied.

Bibian Mentel verloor op 27-jarige leeftijd haar onderbeen door kanker. Zij was topsporter. Vier maanden na haar amputatie stond ze weer op haar snowboard. Puur Produkties voelt zich verbonden met Bibian en haar missie. ‘Wij zijn onder de indruk van haar drive om grenzen te verleggen,’ zegt algemeen directeur Sander Walta. ‘Haar mentaliteit laat zien dat je altijd kansen kunt grijpen als je dat wilt. Dat is inspirerend, ook voor ons bedrijf. Ik ken Bibian persoonlijk en ben enorm trots op haar prestaties als topsporter.’

Motivational speaker

De Mentelity Foundation organiseert vandaag een diner en veiling in Amstelborgh Borchland. Puur Produkties is present bij het diner en brengt voor de veiling een bedrijfsevenement (diner en feest voor 100 personen) in. Dit evenement wordt gehouden in Paviljoen Puur, de eigen evenementenlocatie van Puur Produkties in Diemen. Daarnaast wordt Bibian Mentel een van de motivational speakers op de netwerkbijeenkomsten die Puur Produkties twee keer per jaar organiseert.