Puur Produkties, tekent voor smaak

Puur Produkties steunt Mentelity Foundation

Lees meer »

Puur Produkties presenteert evenementen locatie Paviljoen Puur

Lees meer »

De perfecte trouwdag regel je met een top cateraar!

Lees meer »

Tweets worden geladen...

De Vondelkerk

Midden tussen klassieke huizen, aan de rand van het Vondelpark, staat de Vondelkerk. Een neogotische kruisbasiliek ontworpen door de beroemde bouwmeester P.J.H. Cuypers. Cuypers – de bouwmeester van onder andere het Centraal Station, het Rijksmuseum en de Posthoornkerk – legde als projectontwikkelaar de Vondelstraat aan.

Toen zo’n honderd jaar later sloop dreigde voor het sterk verwaarloosde gebouw, werd een plan voor herbestemming ontwikkeld. Een in 1980 opgerichte stichting wist een restauratie en nieuw gebruik mogelijk te maken, zodat dit prachtige bouwwerk tot op de dag van vandaag is blijven staan.

Het middenschip van de Vondelkerk is te huur voor diners, recepties en lezingen. Daarnaast is de ruimte zeer geschikt voor bijzondere projecten als muziekuitvoeringen en culturele manifestaties.

Door de sprookjesachtige ambiance is de Vondelkerk een bijzondere locatie voor huwelijken.

Puur Produkties werkt nauw samen met Stadsherstel en is vaste cateraar op deze historische locatie. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op deze locatie of over onze cateringservice, neem dan contact met ons op via het contactformulier.