Puur Produkties, tekent voor smaak

Puur Produkties steunt Mentelity Foundation

Lees meer »

Puur Produkties presenteert evenementen locatie Paviljoen Puur

Lees meer »

De perfecte trouwdag regel je met een top cateraar!

Lees meer »

Tweets worden geladen...

Museum Werf ‘t Kromhout

Stadsherstel Amsterdam heeft een aantal bijzondere en exclusieve locaties die worden verhuurd. Deze locaties maken onderdeel uit van een rijksmonument.

De historische Werf ‘t Kromhout, aan de Hoogte Kadijk te Amsterdam, is bekend geworden door haar legendarische kromhoutmotoren. De Westkap en Oosthal, beide industriële rijksmonumentenm zijn gebouwd rond 1880. De Westkap is nog steeds in gebruik als scheepswerf en is omgeven door oude schepen. In de Oosthal heeft een gedeelte van de collectie van het Kromhout museum een prominente plek, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Deze bijzondere maritierne locatie, gelegen aan de Nieuwe Vaart, leent zich uitstekend voor diners, recepties, lezingen en bedrijfspresentaties in Amsterdam. De hal is dagelijks te huur, met uitzondering van de dinsdag, waarop het museum haar deuren opent. De Oosthal kan worden gehuurd voor evenementen waar tussen de historische en nog werkenede Kromhoutmotorenm een robuuste vloer flexibel kan worden ingericht. Daarnaast is de ruimte uitermate geschikt voor dagactiviteiten als lezingen, workshops en presentaties tot 200 personen in theateropstelling. Bij een diner is er plaats aan ronde tafels voor 100 personen, en aan rechte tafels tot 175 personen. Bij een receptie is er plaats tot 250 personen.

Puur Produkties werkt nauw met Werf ‘t Kromhout te Amsterdam samen en is vaste cateraar op deze historische locatie. Voor meer informatie over deze locatie of de mogelijkheden qua catering, neem dan contact met ons op via het contactformulier.