Puur Produkties, tekent voor smaak

Puur Produkties steunt Mentelity Foundation

Lees meer »

Puur Produkties presenteert evenementen locatie Paviljoen Puur

Lees meer »

De perfecte trouwdag regel je met een top cateraar!

Lees meer »

Tweets worden geladen...

De PosthoornKerk

Midden in de stad, aan de bruisende Haarlemmerstraat, staat één van de belangrijkste nog overgebleven negentiende eeuwse kerken van Amsterdam. De neogotische Posthoornkerk is met haar drie ranke torens een blikvanger in het stadscentrum.

In 1989 is de ‘vernieuwde’ kerk in gebruik genomen. Sindsdien wordt de middenruimte verhuurd voor bijzondere gelegenheden voor de particuliere, zakelijke en culturele markt. De kerk beschikt over moderne faciliteiten zoals sanitair, centrale verwarming, kleedruimtes en catering voorzieningen. Het verwarmde middenschip is in twee ruimtes te verdelen, waardoor de locatie goed is te gebruiken voor congressen. De kerk is tevens zeer geschikt voor theater of culturele presentaties, lezingen, recepties, diners en concerten. Een vleugel is aanwezig. Door de sfeervolle ambiance is de Posthoornkerk tevens een ideale locatie voor de inzegening van het burgerlijk huwelijk.

De Posthoornkerk beschikt bovendien over een kelder die bijzonder geschikt is voor feesten, workshops en presentaties. In combinatie met de bovenruimte kan er bijvoorbeeld boven worden gedineerd en beneden in de gewelven worden gedanst.