Puur Produkties, tekent voor smaak

Puur Produkties steunt Mentelity Foundation

Lees meer »

Puur Produkties presenteert evenementen locatie Paviljoen Puur

Lees meer »

De perfecte trouwdag regel je met een top cateraar!

Lees meer »

Tweets worden geladen...

De Duif

Te midden van de statige woningen is kerk De Duif, waar Jos Brink ooit preekte, een verborgen parel aan de Prinsengracht. Wie goed kijkt ontdekt een bijzonder geslaagd neoclassicistisch bouwwerk. Het bescheiden uiterlijk verbergt een verrassend groots interieur met ongekende mogelijkheden voor ieder feest, diner, concert, lezing en huwelijk. De huidige kerk dankt haar naam aan een voorganger, het 17e-eeuwse schuilkerkje ‘Het Vrededuifje’ dat ooit aan de Kerkstraat stond.

Na een intensieve restauratie is De Duif in 2002 heropend, waar onder lagen muurverf de originele wandschilderingen weer tevoorschijn gekomen.

De Duif kan dagelijks worden gehuurd voor bijvoorbeeld lezingen, symposia, diners, recepties en condoleances. De akoestiek van het gebouw leent zich uitstekend voor recitals en concerten. Daarnaast is de ruimte door de zwevende houten vloer zeer geschikt voor dansvoorstellingen. Voor zakelijke gebruikers is het een prestigieuze locatie om hun bedrijf te presenteren. Ook is De Duif een prachtige trouwlocatie.

Puur Produkties werkt nauw samen met Stadsherstel en is vaste cateraar op deze historische locatie.